Võtke meiega ühendust

Tel: + 86-20-81716752

Faks: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-post: Cathy001@gdbahe.com

Lisa: Hoone 51, 1850 Chuangyi aed nr 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Hiina

Kodu > Uudised > Sisu
Undulating sisustus teenetemärgi - Wood-like Aluminum Panels Dec 01, 2017

9.jpg

Mitmed kihilised puidupõhised alumiiniumpaneelid ümbritsevad Shanghá naabruses asuvat keskust kogu kohaliku kogukonna koosseisus ja loovad sooja ja siirast atmosfääri.

Tuntud Underground metsas on Wutopia Lab'i projekt kujundatud Onepark Gubei kogukonna klubi viimaseks osaks, mis on juba läbinud muud ruumid nagu fitness, jooga, SPA, bassein, kohv, laste mänguväljak.


10.jpg


Arendaja soovis luua sarnasema "socialiseeritud" ruumi, keskendudes hoonete kui vahendi kasutamisele, ühiskondlike keskuste tähenduse aktiveerimiseks tingimusel, et need on piiravad sisemise avatud, ja edendada ümbruskonna teavitamist


1.JPG


Kahetoaline hoone, mis hõlmab kokku 1000 ruutmeetrit ruumi, koosneb konverentsiruumist, lugemissaalist, laste raamatukogust, galeriist ja audiovisuaalsest ruumist. Asub Onepark Gubei - high-end elamurajoonis ja viljakas koht Shanghais - külastajad sisenevad hoone suured puidust kaetud trepp, mida saab kasutada ka avaliku ruumi, et valida ja kiirelt pilk raamatutele.

7.jpg


Arhitektid soovisid kogu interjööri jaoks luua ideed vaba lugemise ja kunstiteose kohta. Neile tehti ülesandeks ehitustööde alustanud projekti ümberkujundamine. Konkreetse rakendamise käigus kasutavad arhitektid disainimuutustes sekkumiseks kõige mõistlikumat ja ökonoomsemat viisi.

Muutmata esialgset struktuuri, tsoneeringut, norme ja muid juhtumi disainilahendusi, kogu ruumi keskkond täidab oma taassünni. Sissepääsupõrandas (ülemine korrus) on kõverus puidust tera alumiiniumpaneelilt kergelt tõusute ja langeb, pilvega sarnased lühtrid maanduvad läbi koha, nagu oleksin sisehoovis roheline kutsutud sisemusse ja rafineeritud moodustada metsapõhist vaba ruumi. Ühenduse elanikud suudavad ühiskonnas maski eemaldada ja lõõgastuda saavad siin festivali rõõmu. 6.jpg

"Kuna inimesed vajavad mahajätmist, kasutasid arhitektid suurel alal musta, et nõrgestavad aktiivsuse taset, ning kasutavad musta ja valguse edasi kasutamist, et luua tihedamatesse ja vannituppa rohkem privaatset meditatiivset ruumi," lisas arhitektuur .

Arhitektid tahtsid kogu kogukonnas luua kõige salapärasema vannitoa tuju. Naabruskeskus jõudis arhitekti nägemusse vaba suhtlusest ja mõtlemisest.

3.jpg


5.jpg