Võtke meiega ühendust

Tel: + 86-20-81716752

Faks: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-post: Cathy001@gdbahe.com

Lisa: Hoone 51, 1850 Chuangyi aed nr 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Hiina

Kodu > Uudised > Sisu
Nanchang Xili Center kaasaegne ärihoone Aug 20, 2018


xili-centre-architecture.jpg


Chanhua linna südamikus paiknev Nanchang xili keskus asub Chiang Mai läänes asuva Guangjiani jõe kõrval, mis asub Hongkongi rannakeskuse maailmakõrguse pilvede torni üle jõe ja Chaoyangi silla kõrval, mis asub Silla "silla torn", kellel on linnade kohustus esindada Binjiangi äripiirkonda ja luua Chaoyangi uue linna värava maamärk. Uue maamärgina pärib ta nanchangi linnakeskkonda ja viib nanšingi tulevikku.


xili-centre-business-building.jpg


Maamärgi arhitektuur, nagu maavärin kosmosesõlme ja linna visuaalmagnetist, peab olema linnale ja ümbritsevale keskkonnale alandlik ja sõbralik ning integreeruda linnaga orgaaniliselt ja elama harmoonias, järgides tipptasemeid. Jaapani jõe kaldal asuv seisund, nanchang-nanchang xinli keskuse uus ärimark, tianhua kogu protsessi disain, näitab suurepärase kujunduse ja idamaise tarkuse esteetilist väärtust ning tutvustab maamärkide ja konteksti, arhitektuuri välimust ja funktsioone ja linn, vorm ja funktsioon.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili keskus torn otse maandumine, ei seina tuba. Hoone põhja projekteerimisel võetakse arvesse hoone üldist paigutust ja kõrgust. Kolmemõõtmeline kumer tugev vihma peng, mis vastab torni mahule 200 meetrit ja ulatub üle 80 meetri, 13 meetrit kõrgeima punkti ja 6 meetri madalama punktiga, näeb välja nagu maapinnast lõtv lint ja on väga dünaamiline, mis peegeldab torn ja luua dünaamiline alusruum.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Ühe kolonnaadi mõju saavutamiseks kasutas struktuurne disainer ühte väikest kolonni, et moodustada kaks väikest terasest kolonni. Optimaalse vahekauguse järgi võeti vastu 6 veeruplaani rühma. Selleks, et saavutada vaheseina pind ja sektsioonide järkjärguline muutmine, kasutas struktuurne disainer kõigepealt sisemise skelett vormi, et viia kõigepealt tala, ja seejärel plaadi läbimiseks väljaspool tala, mis täiesti realiseeris "õhuvärv".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


Raske vihmapiis tõuseb pinnalt järk-järgult ja kõverkatus muutub täiuslikuks üleminekuks hoone ja maa vahel, kusjuures dünaamiline jõud vastab fassaadile ja maastikule. Raske vihmapiisk võimaldab lahendada sisenemise ja väljumise funktsionaalseid nõudeid, samuti tagab takistamatu tulekahju. Samal ajal integreerib see sõlme projekteerimisel drenaaž ja valgustus. Sujuv kuju omab head juhtivust, mis peegeldab ringjoonevahetuse dünaamilist jõudu. Nanchang xinli keskus, maa-alune korrus koos maastikukujundusega, mis näitab sõbralikku avatud suhtumist linna